Frågor & svar

Jag har valt faktura som betalning, när kommer den?

Svar: Fakturan kommer skickas till dig i samband med leveransen av boken.som kommer ske under v 24 eller 25. Det är alltså ingen förskottsbetalning om du valt att betala via faktura.

Behöver jag logga in på Payson för att betala min faktura?

Svar: Nej, du ska inte logga in hos Payson för att betala din faktura. Du betalar den på samma sätt du betalar övriga räkningar eller via Swish.

När levereras boken?

Svar: Se leveransinformationen i menyn köpvillkor.

Jag har inte fått någon orderbekräftelse:

Svar: Då bör du kontakta oss. Troligtvis så har du uppgett fel mejladress vid din beställning. Om du inte kontaktar oss eller Payson snarast så kommer en påminnelsefaktura att skickas till din postadress med ett påslag av 60:- på ordervärdet. Detta på grund av att du inte betalat fakturan inom 14 dagar då fakturan skickat till den uppgavda mejladressen. Har du mottagit en påminnelseavgift kan vi tyvärr inte hjälpa dig. Du måste då betala den totala summan av ordervärdet + påminelseavgiften.

Har du mottagit en orderbekräftelse från vvmattraning eller Payson så kan du slappna av. Allt är då i sin ordning och du kan bara invänta fakturan som kommer under vecka 24 eller 25 i samband med att vi skickar varan.. Har du betalt via direktbetalning med kort eller via banköverföring så har vi mottagit din leveransadress du uppgivit vid beställning. Mejladressen är då inte lika viktig och kan bortses ifrån.

Vi kommer uppdatera denna sida med fler vanliga frågor allt eftersom….