Köpvillkor

Beställning

Observera att det är en förbeställning du gör och att leverans kommer ske preliminärt under vecka 43. Du måste ha fyllt 18 år för att handla i vår webbshop och du ansvarar själv för att uppge korrekt fakturerings/leveransadress & mejladress. Observera att det är en förbeställning. Information om leverans kan du läsa om under rubriken Leverans. OBS! Vi levererar bara inom Sverige.

Betalning

Vi samarbetar med Payson som hanterar betalningarna på denna sida. när du genomför ett köp så godkänner du även deras köpvillkor. Du kan betala med kort, banköverföring eller mot faktura. Betalar du med kort eller banköverföring så dras pengarna direkt. Fakturan skickas i samband med leverans av varan. Du läsa mer om de olika betallösningarna här.

Villkor vid betalning mot Faktura

Fakturan kan betalas med Swish! Vid betalning via faktura samarbetar Payson med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer (endast företag). Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar om inte annat väljs vid köptillfället. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger. Fakturan skickas i samband med att varan skickas till dig. För att betala mot Faktura måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som utförs vid köpet. Företag som betalar mot Faktura måste vara registrerade i Sverige. Fakturan betalas enligt de betalningsinstruktioner som framgår på fakturan, via Plusgirokonto och OCR- nummer.

Vid försenad betalning skickas en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Det debiteras även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.
Vid betalning med Faktura/PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

Vill du läsa mer om Paysons integritet & säkerhet så kan du klicka här.

Leverans via post

I dagläget kan vi inte säga exakt när vi kan leverera varorna du beställer då vi är beroende av tryckeri och bokbinderi. Preliminär leveransvecka är vecka 43, men det kan komma att ändras. Vi kommer att meddela leveranstid via vår hemsida samt Instagram & Facebook OBS! Vi levererar bara inom Sverige.

Boken kommer att skickas med Postnord och går vanligtvis ner i en brevlåda om du beställt 1st bok. Vid övrigt antal kommer du att behöva hämta dina böcker vid ett utlämningsställe nära dig. Du kommer få avier skickad till din e-postadress du angav vid beställning och även en avi till din brevlåda.

I vissa fall så avgör brevbäraren att paketet inte kan delas ut och man får då hämta detta på ett utlämningsställe. Man får då mail och ett brev om detta från posten.

Avhämtning av bok i Åhus

Personlig hämtning av boken kommer erbjudas i Åhus. För dig som skall personligen hämta dina beställda varor så kommer vi meddela dig instruktioner. Vi kommer att erbjuda totalt 4 st tillfällen vid olika datum. Dessa tidpunkter kommer att meddelas via mail. Har du frågor om leverans eller uthämtning så kontakta oss gärna via kontaktformuläret, eller via mail: info@vvmattraning.se

Transportskador

Om du upptäcker att du fått en trasig eller defekt bok eller om paketet försvunnit under transporten kontaktar du oss via e-post: Info@vvmattraning.se. Uppge ditt ordernummer vid kontakt med oss.

Avbeställning/Ej uthämtad bok/Ångerrätt

Om du vill ångra din förbeställning innan du mottagit din bok så kontakta oss via e- post Info@vvmattraning.se så ordnar vi med det.

Om du vill ångra ett köp efter det att du mottagit din bok har du rätt att, inom 14 dagar, utöva din ångerrätt. Vid retur måste boken vara i nyskick.

Om du valt avhämtning av din bok i Åhus och inte hämtat din bok vid några av de 4 tillfällen vi meddelat dig via mail så kommer vi återbetala beloppet du betalat – 100 SEK (inklusive moms för våra omkostnader) Vi återbetalar dig inom 30 dagar.

Returnera per post

Återanvänd den förpackning boken kom i eller använd annat lämpligt emballage. Bifoga orderbekräftelsen/fakturan du fick i ett mejl i samband med beställningen. Utan ordernummer och kunduppgifter kan vi inte se vem returen kommer från. Du betalar själv för frakten och retur får inte ske mot postförskott eller efterkrav.

Returadress:

Jennie Kåreblom Media AB
Kajakvägen 20
296 37 Åhus

Returnera personligen

Du kan om du vill returnera boken personligen. Om du önskar göra detta så kontaktar oss via e-post: info@vvmattraning.se så ordnar vi med det.

Paket som inte hämtas ut

Om du inte hämtar ut ditt paket fakturerar vi dig en fast avgift om 150kr inklusive moms för att täcka våra egna kostnader för transporten. Ditt köp hävs automatiskt och vi återbetalar dig inom 30 dagar.